fake watches https://www.drugstorewatches.com replica watches replica rolex https://www.biotechwatches.com/ fake watch https://www.holidayswatches.com https://www.cardswatches.com/ fake watch rolex replica fake watches fake rolex watch cookingwatches.com https://www.pizzawatches.com/ https://www.401kwatches.com fake rolex fake rolex watches https://www.audiowatches.com/ fake watch https://www.electronicswatches.com/

Markten

Advancit is niet gericht op specifieke markten. In een aantal markten beschikt AdvancIt over uitgebreide kennis en ervaring. Dit betreft met name de markten Logistiek en Verkeer & Vervoer.

Verkeer & Vervoer

Voor de verkeer-  en vervoersmarkt heeft AdvancIt verschillende oplossingen gerealiseerd. Voorbeelden hiervan zijn verschillende assetmanagement- en monitoringapplicaties. Voor zowel ProRail als Rijkswaterstaat heeft AdvancIt bijgedragen aan de realisatie van een landelijk monitoringsysteem. Rijkswaterstaat bewaakt hiermee onder andere alle camera's langs de rjikswegen. ProRail beschikt over monitoring van tunnels, aquaducten, pompinstallaties, wisselverwarmingen etc.

Naast assetmanagement heeft AdvancIt ook een hulpmiddel ontwikkeld voor de TCO berekening van zero-emissie busvervoer. De Stichting Zero Emissie Busverzoer (SZEB) stelt deze tool ter beschikking aan overheden, vervoerders en busbouwers om inzicht te geven in kosten om de transitie mogelijk te maken.

Logistiek

AdvancIt heeft een compleet inventaristaiesysteem ontwikkeld voor Inventarisatiebureau Tilburg. Dit bestaan uit software voor geavanceerde barcodescanners tot backendsystemen t.b.v. rapportages voor klanten. Naast de realisatie verzorgt AdvancIt ook het onderhoud van deze applicaties.

ECT was één van de eerste klanten van AdvancIt. AdvancIt heeft applicatielandschap van ECT in kaart gebracht en advies uitgebracht voor toekomstige (door)ontwikkelingen.

Copyright 2012 AdvancIt